Üdvözöljük a Balatonfüred és Környéke
Múzsa Művészeti Egyesület honlapján

"A mesterségbeli tudás, mintha nem is annyira a kifejezési eszközök elsajátításából következnék, mint abból, hogy a művész birtokba veszi azt a belső igazságot, amely egyszersmind sajátos nyelvre kényszeríti. Az alkotó szerelem, ennek az álomnak az eredménye. A jövő azoké akik hisznek álmaikban. Az álom irányítja minden erőfeszítésünket, s a művész a kudarcok, félsikerek, sutaságok, vagy szerencsés véletlenek sorozatán keresztül tapogatózva igyekszik megragadni, hogy majd egy szép napon végre valóságra tudja váltani. Alkotni annyi, mint formát adni sorsunknak!"

Albert Camus

"Művésznek lenni azt jelenti: nem méregetni és nem számolni:  érlelődni mint a fa, amely nem sürgeti nedveit, s nyugodtan állja a tavasz viharait, nem félve attól, hogy talán már el sem jön a nyár"


Rainer M. Rilke
Hehn Zsuzsa

Héhn Zsuzsa vagyok. 1957. augusztus 07.-én születtem egy bakonyi kisfaluban Bakonynánán. Itt jártam általános iskolába, majd 13 éves koromban szüleimmel együtt Csopakra költöztünk. A nyolcadik osztályt már itt fejeztem be. Veszprémben a Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem. Három Gyermekem van. Jelenleg vállalkozó vagyok. Gyermekkorom óta szeretek rajzolni. 2003. óta foglalkozom festészettel. Művésztanárom: Kádár Tibor festőművész. Alapító tagja és egyik vezetője vagyok a Csopaki Képzőművészeti Egyesületnek. A Balatonfüredi MÚZSA Művészeti Egyesület Elnöke vagyok és tagja a Balatonfüredi Művészklubnak is. Több csoportos, és egyéni kiállításon vettem részt, többek között Veszprémben, Csopakon, Alsóörsön, Balatonfüreden, Balatonalmádiban, Budapesten, Vasváron, Vászolyon, Pécselyen. Szerepeltem országos pályázatokon. Első Önálló kiállításom 2005.-ben Bakonynánán a szülőfalumban volt. Balatonfüreden nyílt kiállításom az Óvárosi Művészkávézóban. Állandó kiállításom van minden évben a Csopaki strandon a Mini Galériában. 2006.-os szezonban pedig a Garda Hotelban voltak a festményeim láthatók. Külföldi csoportos kiállításunk a Csopaki csoporttal 2006.-ban Vösendorfban, Bécs egyik kerületében, 2008-ban Lengyelországban. 2007. márciusában, pedig a Balatonfüredi MÚZSÁK-kal Opátiában volt, Horvátországban. Képeim több közintézményben és magángyűjteményben megtalálható.