Üdvözöljük a Balatonfüred és Környéke
Múzsa Művészeti Egyesület honlapján

"A mesterségbeli tudás, mintha nem is annyira a kifejezési eszközök elsajátításából következnék, mint abból, hogy a művész birtokba veszi azt a belső igazságot, amely egyszersmind sajátos nyelvre kényszeríti. Az alkotó szerelem, ennek az álomnak az eredménye. A jövő azoké akik hisznek álmaikban. Az álom irányítja minden erőfeszítésünket, s a művész a kudarcok, félsikerek, sutaságok, vagy szerencsés véletlenek sorozatán keresztül tapogatózva igyekszik megragadni, hogy majd egy szép napon végre valóságra tudja váltani. Alkotni annyi, mint formát adni sorsunknak!"

Albert Camus

"Művésznek lenni azt jelenti: nem méregetni és nem számolni:  érlelődni mint a fa, amely nem sürgeti nedveit, s nyugodtan állja a tavasz viharait, nem félve attól, hogy talán már el sem jön a nyár"


Rainer M. Rilke

Pécselyen születtem, jelenleg Balatonfüreden élek családommal. A veszprémi Kállai Éva Gimnázium francia tagozatán érettségiztem, majd a fényképész szakma elsajátítása után fényképészként dolgoztam 15 évig a balatonfüredi foto műteremben. 1998-ban elvégeztem a Népi-játék és Kismesterségek szövő szakoktatói szakát. Azóta a veszprémi „Kozmutza Flóra” Általános Iskola Készségfejlesztő Speciális Szakiskola értelmileg akadályozott tanulóit tanítom szövésre. Tagja vagyok: a Veszprém Megyei Népművészeti Egyesületnek, a Honvédelmi Kulturális Egyesületnek, a Kézművességért Alapítványnak, a Balatonfüred és Környéke Múzsa Művészeti KHE-nek, és Veszprémi Kézműves Műhely pártoló tagja. Folyamatosan részt veszek bel- és külföldi, egyéni és csoportos kiállításokon és pályázatokon. 2003-ban megkaptam a Népi Iparművész címet. Szintén 2003-tól a Veszprém megyei Kereskedelmi és Iparkamara vizsgabiztosa vagyok a népi kismesterségek szakképesítés nyújtó vizsgáin. Számos országos és megyei elismerést kaptam, többek közt a „VII. Országos Textiles Konferencia” Békéscsaba II. díjat, az „Élő Népművészet”Veszprém megyei tárlat külön díját, a „Mesterek és Tanítványok” Veszprém megyei Közgyűlés különdíját, az „Amatőr Artium” XVIII. Országos Képző és Iparművészeti Tárlat Veszprém megyei különdíját, a „Bor Kép Tár” Balatonfüred város különdíját stb. Több cikkem jelent meg országos és megyei szakfolyóiratban és kiadványban.